Běžky Salomon S/MAX SKATE + PROLINK SHIFT-IN SKATE 187cm

S /MAX SKATE od Salomonu jsou bruslařské lyže určené pro progresivně orientované běžkaře . Je to model, který exceluje na každém sněhu.

Novinka 4142
4144 4143
Původní cena 11 900 Kč  s DPH
Cena: 6 300 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Kód zboží: L41786200
Vyrábí: Salomon
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

Výběr velikosti lyží podle velikosti lyžaře:

  • 170 : 45 - 55 kg
  • 177 : 50 - 60 kg
  • 182 : 55 - 70 kg
  • 187 : 65 - 80 kg

Tento model se skládá z jádra S-Core 45 , které nabízí zvýšenou lehkost , a technologie Thin Ply Carbon na patě a špičce . Tato kombinace technologie poskytuje lehkost a také velmi dobrý poměr torze / ohybu , který umožňuje přenos hmotnosti z jedné lyže na druhou: s touto lyží poběžíte na sjezdovce rychleji než váš stín.


Konečně, pro skluz používá tento model podrážku G5 úrovně světového poháru, optimální na všech typech sněhu. Co, řetězit kilometry přes zimu a přitom si užívat!

Tato lyže je dodávána předem navoskovaná (s voskem bez fluoru) . Před použitím lyži jednoduše vykartáčujte.

PROLINK SHIFT-IN SKATE jsou vázání pro bruslařské lyže navržené společností SALOMON . Nabízejí vám různé polohy nastavení , abyste mohli definovat přilnavost nebo skluz. Tato vázání jsou ideální pro výkonnostní lyžaře.

Snadné nastavení vpředu i vzadu, páčka Shift-in umožňuje upravit polohu vázání, aniž byste si museli sundávat boty . Pro větší přilnavost jej nastavte do přední polohy a pro nejlepší pocit klouzání jej nastavte do zadní polohy! Pro dobrý kompromis zvolte nastavení 0.

Tento model je kompatibilní s většinou standardních bot Prolink, Turnamic a NNN .
 
  • Konstrukce Thin Ply Carbon: optimalizuje torzní tuhost pro efektivnější přenos energie během vzletu, zatímco vyvážený odklon zlepšuje stabilitu během fáze skluzu
  • Univerzální podrážka G5: Podešev Světového poháru pro optimální výkon na všech typech sněhu
  • S-Core 45: Prokázaná odolnost Densolite v kombinaci s lehkostí recyklované PET pěny: devět recyklovaných plastových lahví tvoří 45 % hmotnosti jádra S-Core 45 (pro 201 cm lyže)
  • Začněte s voskem Swix bez fluoru
  • D2FC Digital Dynamic Flex Control: digitální ovládání formovacího lisu poskytuje optimální flex a prohnutí pro konkrétní výkon na sněhu. D2FC také zajišťuje, že obě lyže v páru jsou vyrobeny naprosto identicky. 34 Univerzální

 

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz