SALOMON STANCE 94 W 174cm

Tato lyže je určena pro sportovně založené ženy, které chtějí projet všechny terény.

Novinka 4138
Původní cena 15 790 Kč  s DPH
Cena: 7 000 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Kód zboží: L4113300
Vyrábí: Salomon
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

Rocker Camber Small Rise
Lyže s rockerem ve špičce, prohnutím uprostřed a malým stoupáním na patce jsou velmi univerzální. Lyže se snadno zatáčí a prohnutí pod chodidlem zajišťuje přilnavost lyže na tvrdším sněhu. Ocas je mírně zvednutý, ale není jako plný rocker. To umožňuje vyváženou kombinaci snadného zatáčení a carvingu bez kompromisů ve stabilitě.


Topol-Karuba Core
Dřevěné jádro je mix mezi topolem a karubou, které nabízí specifickou konstrukci pro ženy. Karuba nabízí lehkost a setrvačnost. Karuba na bocích pro zvýšení hmotnosti a setrvačnosti, Poplar pod vázáním šrouby pro zajištění odolnosti proti roztržení.


Kovový dvojitý rám
Dvouvrstvý titanalový rám tvoří pevnou a stabilní lyži. Prohlubně vyplněné C/FX umožňují snazší zahájení otáčení a vynikající tlumení.


Double Ti
Dvojitá vrstva titanalu, jedna na každé straně jádra, zlepšuje výkon na tvrdém sněhu. Zvyšuje přesnost, nabízí dobrou přilnavost hran a zlepšuje odezvu.


Konstrukce bočnice
PU vrstva, která utěsňuje vrstvenou konstrukci lyže na boku a dodává pevnost. Lyže s konstrukcí bočnice jsou obecně stabilnější v rychlosti, živější a odolnější.

 

 
Velikost154161168174
Šířka hrotu (mm) X 124 X X
Šířka pasu (mm) X 94 X X
Šířka ocasu (mm) X 106 X X
Poloměr – boční řez (m) X 18 X X
Hmotnost jedné lyže (g) X 1720 X X

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz