SKIALPOVÉ ATOMIC BACKLAND PRO CL Black vel.: 290mm

Skialpinistické boty Backland Pro CL od značky Atomic představují perfektního společníka pro všechny milovníky skialpinismu a především backcountry. Zachovávají maximální volnost pohybu při chůzi, zároveň jsou dostatečně tuhé pro sjezd. Disponují vynikají

Novinka 3989
Původní cena 15 790 Kč  s DPH
Cena: 8 500 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Kód zboží: AE502590029X
Vyrábí: Atomic
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

Boty jsou vyrobeny z kvalitního a odolného materiálu, který zvyšuje výkonnost při sjezdu. Revoluční technologie Prolite s přidaným zpevněním v klíčových zónách dodává jistotu a zaručuje vyšší spolehlivost i ve vysokých rychlostech. Technologie Energy Backbone zajišťuje lepší přenos sil, lepší ovladatelnost a mimořádnou pevnost i stabilitu boty.

Frictionless pivot systém dodává volnost pohybu při chůzi a Free/Lock 4.0 systém zajišťuje stabilitu a pohodlí během sjezdu. Díky technologii Memory Fit je bota tvarovatelná přímo na nohu lyžaře a máte tak téměř 100% záruku, že Vám bota bude perfektně sedět na noze. 

Boa Fit systém díky plynulému dotahování lankem umožňuje přesné a rovnoměrné nastavení boty. Tento systém též velmi usnadňuje nazouvání a vyzouvání obuvi. Technologie Tongue Stabilizer dodává botám svižnost a stabilitu. Boty disponují prodyšnou a omyvatelnou vložkou Platinum Light. Jsou kompatibilní s vázáním ve stylu TLT.

 

Šířka skeletu 98 mm
Hmotnot1121 g
Možnost tvarování vnitřní boty: Ano

Rozsah pohybu13-17°

Flexe (tvrdost):100
Podrážka Skywalk
Vnitřní bota3D Platinum Light Liner

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz