Atomic BACKLAND 80 SL 170cm

Vstupte do řady Backland společnosti Atomic a objevte kvalitu a sílu jejích lyží. Backlands 80 SL jsou k dispozici ve střední šířce a nabízejí neuvěřitelnou lehkost ve všech terénech.

Novinka 4096
Původní cena 12 190 Kč  s DPH
Cena: 6 000 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Kód zboží: AA0029456
Vyrábí: Atomic
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

Díky All-Mountain Rockeru budete zaručeně moci lyžovat na všech typech zasněžených terénů. Špička vaší turistické lyže Backland 80 SL je mírně zvednutá (15 %) , aby vám poskytla větší všestrannost na sjezdovce nebo při dobrodružstvích mimo sjezdovku.

Přidejte k tomu HRZN TECH , zkosení špičky a patky, které nabízí o 10 % větší plochu. Výsledek? Lepší zdvih v prašanu a efektivnější jízda v terénu.

Další výhoda Backland 80 SL od Atomicu? Dřevěné jádro Ultra Light je vyrobeno ze směsi topolu a dřeva Karuba, aby zajistilo lehký, ale pevný základ pro vaše lyže. A abyste měli jistotu, že získáte superlehký model, Atomic integroval laminát SL Fiberglass ! Souvislé vrstvy ze skelných vláken jsou vysoce odolné vůči tahu. To znamená, že budete moci lézt, aniž byste se cítili těžce na nohou, když budete v horách!

Carbon Backbone v konstrukci této turistické lyže završuje vizi ultralehkosti . Je také zárukou stability a skvělé přilnavosti bez zatěžování lyže.

Kromě toho, že je Backland 80 SL spojencem při jízdě do kopce, bude také skvělým společníkem při sjezdu s jeho tradičním prohnutím a směrovým tvarem, díky kterému získáte skvělý odraz, abyste si letos v zimě maximalizovali potěšení z lyžování.

Všechny úrovně (začátečník, středně pokročilý nebo expert), všechny terény, všechny sněhové podmínky

Konstrukce HRZN TECH
Noyau Ultra lehké dřevěné jádro
   
Cambre Tradiční
Tvar Directionnel
Celková váha 1050 g
Materiál Vlákno de verre SL

 

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz