Atomic Four Amid Blue 55-59 20/21

Přilba Atomic Four AMID je oblíbený model v řade Four, který přináší zcela nový přístup k designu přilby All Mountain. Jedinečná kombinace technologie AMID a Holo Core nabízí až o 40% vyšší ochranu proti nárazu jako jsou bezpečnostní standardy

Sleva Novinka 3083
Cena po slevě: 1 500 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Kód zboží: AN5006014
Vyrábí: Atomic
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

Umístění přilby na hlavě a to, jak dobře přiléhá, ​​je možné doladit pomocí systému 360º Fit. Kromě nízkoprofilové designu inspirovaného městem nabízí přilba Four AMID i odnímatelnou vložku a svorku na brýle, které vám umožní jezdit s čepicí a brýlemi pod přilbou.

VLASTNOSTI

  • velikost: M 55-59cm
  • HOLO CORE:Tato jedinečná konstrukce "vajíčka" vytváří prodlouženou deformační zónu pro maximální absorpce nárazů. Je také vybavena ventilačními otvory, takže se snadněji ochlazuje a je lehčí. To znamená až o 30% vyšší ochranu proti nárazu, jak požadují bezpečnostní normy.
  • AMID: Je revoluční pěnový systém s dvojitou hustotou, který poskytuje až o 40% vyšší ochranu proti nárazu než požadují bezpečnostní normy.
  • 360° FIT SYSTÉM:Tento progresivní 360° systém přizpůsobení vám umožňuje doladit helmu nejen na velikost hlavy, ale i na tvar hlavy. Je také výškově nastavitelný pro 100% osobní komfort.
  • HYBRIDNÍ IN-MOLD KONSTRUKCE: Přidáno PC v dolní části dodává účinnost a ochranu před bočními nárazy, zatímco horní část je vyrobena z materiálu In-Mold, který dělá helmu super lehkou.
  • ODNÍMATELNÁ A PRATELNÁ PODŠÍVKA

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz