Lyžařské brýle Atomic SAVOR BIG HD Red

Brýle Atomic Savor Big HD jsou plné technologií - dodáváno ve velkém, odvážném a nádherně jednoduchém balení. K dispozici je dvojitá čočka Fusion (FDL) pro zorné pole až o 20% větší bez odrazů nebo mlžení.

Výprodej Novinka 2889
Původní cena 4 290 Kč  s DPH
Cena: 1 500 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Kód zboží: AN5105976
Vyrábí: Atomic
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

Technologie HD Lens pomáhá výrazně vylepšit kontrast za každých podmínek. Jsou také kompatibilní s brýlemi Over The Glasses (OTG LITE), což znamená, že se v případě potřeby pohodlně vejdou na dioptrické brýle.

VLASTNOSTI

  • RÁM LIVE FIT: Flexibilní střih Y a přizpůsobivá trojvrstvá obličejová pěnová forma na kontury vašeho obličeje pro okamžité přizpůsobení.
  • TECHNOLOGIE HD ČOČKY:Technologie kontrastních čoček s vysokým rozlišením využívá krystaly čočky na zajištění neuvěřitelné viditelnosti na sněhu za každých světelných podmínek.
  • CYLINDRICAL FUSION DVOJITÁ ČOČKA (FDL):Tato čočka používá místo další pěnové vrstvy laminaci, což znamená o 15% větší zorné pole, žádné lomy, odrazy nebo mlžení. Všechny čočky Fusion jsou optické třídy 1.
  • KOMPATIBILITA OVER THE GLASSES (OTG LITE):Brýle kompatibilní s technologií Over The Glasses (OTG Lite) mohou nosit lidé, kteří lyžují s dioptrickými brýlemi. Speciální drážky v (o něco větším) rámu zapadají do spánkových postranic vašich brýlí, což vám pomáhá lépe vidět, aby se vám lépe lyžovalo.
  • ADAPTIVE LF TRI-LAYER FACE FOAM:ADAPTIVE LF TRI-LAYER FACE FOAM - vyrobená ze speciální pěny Memory Face, která se přizpůsobí vaší tváři.

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz